fredag 7 januari 2011

Ledsam dag

Fredagen den 7:e januari 2011 visade sig bli en väldigt tråkig dag för mig och min familj.
Jag fick vid 10.00 tiden imorse besök av polisen. Efter att jag hade fått bekräfta att jag är Anna Lantz och tusen hemska tankar rusat genom mitt huvud, fick jag veta att vår sommarstuga brunnit. Mitt och Jonas sommarparadis på Spikarna hade under natten brunnit ned till grunden.
Det är materiella ting och jag är otroligt tacksam att ingen människa kom till skada. Men ändå, många minnen gick upp i rök samt många känslomässigt viktiga saker i mitt liv försvann.
De två gäststugarna hade klarat sig och det känns iallafall skönt. Min mormor och morfar hade byggt detta lilla paradis, därför känns det extra jobbigt att allt gått upp i rök. Men som sagt materiella ting, vi är friska och mår bra.
Ingen vidare bra start på det nya året, men vad gör man.

http://st.nu/medelpad/alno/1.2630953-sommarstuga-utplanad-av-brand8 kommentarer:

Ingelis och Lennart sa...

Hej! Lider verkligen med er, vi har själv varit med om detta jag i sommar då det brann hos mina föräldrar o Lennart då båda hans föräldrahem brann upp , det sista var jag med om också.Man blir så glad då man får höra att inte någon fått sätta livet till, sekunderna innan man inte vet något är fruktansvärda.Tänker verkligen på er nu. Ingelis o Lennart m.fam.

Anonym sa...

Men va tråkigt ! Tur att ingen person kom till skada, men ni ska då verkligen få vara med om allt :(

Kram !
Sara, Ola, Wilma o Hugo

Malin sa...

Ja,verkligen ett sommarparadis och vi är så oerhört ledsna för er skull!! Styrkekramar i massor ifrån oss!!

Carro sa...

Det spelar ingen roll [eller jo, det är klart det gör, men ändå] att det "bara" är materiella ting. Saker har en betydelse, viktiga människor har satt sina spår.

Mitt barndomshem brann ner när jag var tio och ensam hemma. Även om ingen kom till personlig skada gör det ont när saker med affektionsvärde bara försvinner ifrån en.

När tar era prövningar slut?

Stor kram

Petra sa...

Nä, vet inte ens var jag ska säga. Mycket ledsamt! Verkar som han där uppe anser att ni klarar hur mycket som helst... Ni är starka!!!

Anonym sa...

Hej Anna! Hittade din blogg för ett tag sedan genom en kollega till mig som jag tror du känner genom friskis...Ville bara säga att jag är ledsen för er skull. Mitt föräldrahem brann ner till grunden förra julaftonsmorgonen. Alla klarade sig och det är ju det som är viktigast men visst är det mycket sorg i det som för alltid är borta. Många minnen som inte finns kvar.

Ta hand om er!

Maria Mähler

Anna Lantz. sa...

Tack för er omtanke!
Kram

Ammeli sa...

Hej!!
Hittade din blogg när jag sökte på de vackraste orden jag vet Live love laugh... Visade sig att vi bott i Matfors båda två. Fy vad tråkigt, vill bara skicka kram mitt i eländet.

//Annamaria