måndag 13 juni 2011

Fotoböcker

Jag tar väldigt mycket kort. För ett par år sedan kraschade min dator, tack och lov lyckades en vän som är väldigt duktig på datorer rädda mina foton, men inget annat. Hur som helst fick det mig att tänka till, så sedan dess har jag gjort fotoböcker varje år. Jag kallar dom helt enkelt för "Yearbook". Ett litet tips bara om ni gillar att fixa med foton. Jag gör mina på http://www.ifolor.se/
Till grabbarna framkallar jag kort och gör gamla hederliga fotoalbum med utvalda foton. Det är ju roligt det med.

Dante demonstrerar några av våra böcker...

Denna kom med posten idag. Jag beställde två, en till mig och en till Kristina. Ett roligt minne från vår New York resa. I denna gjorde jag som dagboksanteckningar, dag för dag vad vi gjorde och vad vi såg.

7 kommentarer:

♡ Kakan♡ sa...

Jag ÄLSKAR fotoböcker!! Har gjort flera stycken, men aldrig någon till mig själv, till familjen....Bara som presenter till andra:-)

Har alltid gjort mina på Japanphoto men kanske ska testa nåt nytt ställe...

Smart idé att ha Yearbooks. Men blir dte inte hur många sidor som helst? Tar du några bilder från varje månad eller hur gör du?

Kramis Karin

Anna Lantz. sa...

Japp, jag väljer ut några bilder från varje månad. Blir typ 80-90 sidor tror jag. Blandar stora och små bilder.

♡ Kakan♡ sa...

Vet du ungefärligt pris?!

Kramis

Anna Lantz. sa...

Jag tror boken heter deluxe och är i A4 format 90 sidor?, kostar ca 400?
Ha en bra dag!

♡ Kakan♡ sa...

Oj, då är det betydligt bättre pris än Japan Photo:-) Tror att boken jag gjorde sist var kanske runt 30 sid, och dne kostade 500 kr.

Kram & tack för svar!

Carro sa...

Åh, tack för tipset! Nu är två fotoböcker på väg till småttingarna som vi är familjehem åt. Böcker fyllda till bredden med bilder från deras första år här! =)

Anna Lantz. sa...

Kul Carro! :))